Traduceri suedeza

Traduceri suedezaPret traduceri suedeza

48 lei/pagina

Biroul de Traduceri Stilus practica un pret unic pentru traduceri din romana in suedeza si din suedeza in romana, respectiv 48 lei/pagina.

Comanda pentru traduceri legalizate este de minim 5 pagini.

Biroul de traduceri Stilus, va ofera traduceri profesioniste din suedeza in romana si vice-versa in cel mai scurt timp posibil, tratand cu maxima seriozitate solicitarile Dvs. Daca aveti nevoie de un traducator pe suedeza, nu ezitati sa ne contactati pentru ca echipa noastra de traducatori pe suedeza va sta la dispozitie in orice moment pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Realizam in cel mai scurt timp posibil:

 

Comanda aici traduceri!

 

Limba suedeza

Limba suedeza este limba oficiala a Suediei si una dintre limbile oficiale ale Finlandei, si este vorbita de aproximativ 9 milioane de persoane: 8500000 din Suedia si 500.000 in alte parti, mai ales in Finlanda, Norvegia, si Estonia.

Limba suedeza a suferit multe schimbari in timpul Evului Mediu, dar a inceput sa fie standardizata in secolul 16 ca urmare a unor evenimente, cum ar fi eliberarea de sub dominaţie daneza, Reforma, si traducerea Bibliei in suedeza. In 1786, a fost infiintata Academia suedeza pentru a supraveghea dezvoltarea limbii. Per ansamblu, gramatica suedeza este simpla.

Suedeza este remarcata pentru calitatatile sale muzicale.

Există o diferenta considerabila intre forma vorbita si cea scrisa a limbii suedeze.

Stiati ca?

Limbile suedeza, norvegiana si daneza sunt reciproc inteligibile, desi ele aparţin la doua ramuri diferite a limbilor scandinave, respectiv de Est si de Vest.

Limba oficiala suedeza se bazeaza pe limbajul folosit in Stockholm. Ea nu are aproape nici un dialect, cu exceptia unei varietati folosita regional.

Suedeza are, de asemenea, statutul de limba oficiala intr-o anumita masura, in Finlanda si Estonia.

 

Pentru colaborare traduceri pe limba suedeza va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2011 Traducator suedeza | Stilus Traduceri.