Traduceri spaniola

Traduceri spaniolaPreturi traduceri spaniola

19 lei/pagina

Pentru traducerile din romana in spaniola si din spaniola in romana, Biroul de traduceri STILUS practica un pret unic de 19 lei/pagina.

Comanda pentru traduceri legalizate este de minim 5 pagini.

 

Comanda aici traduceri!

 

Limba spaniola - descriere

Istoria limbii spaniole si originea dialectelor din Spania incep cu evolutia lingvistica de latina vulgara. Dialecte castiliana & andaluza au aparut in Peninsula Iberica (Hispania), in cursul Evului Mediu.

Spaniola este limba materna a 332 milioane de oameni din lume. In afara de Spania, spaniola este limba oficiala in Argentina, Bolivia, Chile, Columbia, Costa Rica, Cuba, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guineea Ecuatoriala, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay si Venezuela. In plus, este vorbita in multe alte naĊ£iuni, printre care Canada, Maroc, Filipine, si Statele Unite ale Americii.

Limba spaniola, numita uneori si limba castiliana, este o limba romanica din subgrupul iberic. Este una dintre cele sase limbi oficiale ale Organizatiei Natiunilor Unite si are doua dialecte majore: andaluza si casteliana. Multe alte dialecte exista in alte zone geografice, si anume de Nord si America de Sud.

Limba spaniola are originea in regiunea sud-vest a Europei cunoscuta sub numele de Peninsula Iberica.

In prezent limba spaniola este una dintre cele mai vorbite si populare limbi ale lumii si cea mai folosita limba romanica. Este utilizata in Organizatia Natiunilor Unite, Uniunea Europeana si, ca limba oficiala, in Uniunea Latina. Numarul vorbitorilor creste rapid, dat fiind faptul ca se situeaza pe locul doi ca cea mai studiata limba din lume, precedata doar de limba engleza.

 

Pentru colaborare traduceri pe limba spaniola va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2011 Traducator spaniola | Stilus Traduceri.