Traduceri maghiara

Traduceri magiaraPreturi traduceri maghiara

40 lei/pagina

Centrul de Traduceri Stilus practica un pret unic pentru traduceri din romana in maghiara si din maghiara in romana, respectiv 40 lei/pagina

Comanda pentru traduceri legalizate este de minim 5 pagini.

Firma Stilus Traduceri ofera servicii de traduceri pentru limba maghiara. Traducatorii nostri autorizati pe limba maghiara vor prelua cu maxima seriozitate orice solicitare si vor livra traducerea in cel mai scurt timp posibil, indifierent daca este vorba de apostile, de traduceri juridice, traduceri comerciale, traduceri medicale, traduceri tehnice ori traduceri IT.

 

Comanda aici traduceri!

 

Limba maghiara - descriere

Limba moderna maghiara, cu cele opt dialecte majore, este membra a vechii familii de limbi uralice care se crede ca au aparut cu 3000 de ani in urma la est de muntii Urali in refiunea fluviului Obi.

In formele sale timpurii limba ungara a fost vorbita de membrii unor triburi nomade din stepe care au migrat catre sud-vest ajungand in locul in care este acum Ungaria moderna, ​​in Bazinul Carpatic, pe marile campii strabatute de raurile Tisa si Dunarea de mijloc. Aceasta asezare a fost finalizata spre sfarsitul secolului noua.

Ca si vecinii sai indepartati, finlandeza si estona, fac parte din ramura fino-ugrica, ramura ce numara aproximativ 15 limbi imprastiate in Eurasia.

Prima atestare scrisa a limbii maghiare dateaza din secolul al XI-lea cand apar cateva propoziții in scrisoarea de ctitorire a abației din Tihany.

Scrierea limbii maghiare este fonemica, aproximativ in aceeasi masura in care este si cea a limbii romane.

 

Pentru colaborare traduceri pe limba maghiara va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

2011 Traducator maghiara | Stilus Traduceri.