Traduceri italiana

Traduceri italianaPret traduceri italiana

21 lei/pagina

Firma de Traduceri Stilus va ofera un pret unic pentru traduceri din romana in italiana si din italiana in romana, respectiv  21 lei/pagina.

Comanda pentru traduceri legalizate este de minim 5 pagini.

Traducatorii nostri autorizati pe limba italiana vor prelua cu maxima seriozitate orice solicitare si vor livra traducerea in cel mai scurt timp posibil, indifierent daca este vorba de apostile, de traduceri juridice, traduceri medicale, traduceri tehnice ori traduceri IT.

 

Comanda aici traduceri!

 

Limba italiana - descriere

Limba italiana este o limba romanica din subgrupul italo-dalmat vorbita de aproximativ 62 de milioane de oameni, din care majoritatea locuiesc in Italia. Acesta este vorbita in principal in peninsula italiana, sudul Elvetia, San Marino, Sicilia, Corsica, nordul Sardiniei, si pe malul de nord-est a Marii Adriatice, precum si in America de Nord si de Sud. Detine de asemenea statutul de limba de minoritate in partile Croatiei si Sloveniei situate pe Istria.

Dintre toate limbile romanice majore, italiana, pastreaza cea mai apropiata asemanare cu latina. Italiana ar putea fi, probabil, considerata descendenta directa a limbii Latine clasice, vorbite in Imperiul Roman.
Limba Italiana este formata din mai multe dialecte care sunt extrem de asemanatoare intre ele in ceea ce consta vocabularul si gramatica, dar difera oarecum in fonologie.

Limba italiana standard se bazeaza pe dialectele folosite in Toscana si este asemanatoare atat cu limba latina cat si cu alte limbi romanice.

Unificarea Italiei in 1861 a avut un impact profund nu numai pe scena politica, dar, de asemenea, a dus la o transformare semnificativa sociala, economica si culturala. Avand in vedere scolarizarea obligatorie, rata de alfabetizare a crescut, si multi vorbitori au abandonat dialectul lor matern in favoarea limbii nationale.

 

Pentru colaborare traduceri pe limba italiana va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2011 Traducere italiana | Stilus Traduceri.