Traduceri greaca

Traduceri greacaPret traduceri greaca

45 lei/pagina

Pentru traducerile din romana in greaca si din greaca in romana, Biroul de traduceri STILUS practica tariful unic de 45 lei/pagina.

Comanda pentru traduceri legalizate este de minim 5 pagini.

Centrul de traduceri Stilus, va ofera orice tip de traducere din greaca in romana si vice-versa in cel mai scurt timp posibil, tratand cu maxima seriozitate solicitarile Dvs. Daca aveti nevoie de un traducator pe greaca, nu ezitati sa ne contactati pentru ca echipa noastra de traducatori pe greaca va sta la dispozitie in orice moment pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Realizam in cel mai scurt timp posibil traduceri juridice, comerciale , medicale, tehnice si in domeniul IT pe greaca.

Comanda aici traduceri!

 

Limba greaca - descriere

Limba Greaca  este o ramura independenta din familia indo-europeana a limbilor. Originar din sudul Balcanilor, are cea mai lunga istorie documentata fata de orice alta limba indo-europeana, intinzandu-se pe o perioada de 34 de secole de inregistrari scrise. Sistemul sau de scriere a fost alfabetul grecesc pentru majoritatea istoriei sale; alte sisteme, cum ar fi Linear B si syllabary cipriot, au fost utilizate anterior. Alfabetul a rezultat din script-ul fenician, si a fost la rândul sau baza alfabetului latin, chirilic, coptic  si multe alte sisteme de scriere.

Limba greaca ocupa un loc important in istoria Europei, canonul literaturii grecesti antice incluzand lucrari de importanta monumentala si cu o mare influenta pentru viitor, cum ar fi poemele epice Iliada si Odysseea. Greaca a fost, de asemenea, limba in care multe dintre textele fundamentale ale filosofiei occidentale, cum ar fi dialogurile platoniciene si lucrarile lui Aristotel, au fost compuse; Noul Testament din Biblia crestina a fost scris in greaca Koine si liturghia continua sa fie celebrata in aceasta limba in diferitele confesiuni crestine.

Greaca a fost vorbita pe scara larga lingua franca in lumea mediteraneana si mai departe, in timpul Antichitatii clasice, si va deveni in cele din urma, limbajul oficial in Imperiului Bizantin. In forma sa moderna, aceasta este limba oficiala din Grecia si Cipru si una din cele 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene. Limba este vorbita de cel putin 13 de milioane de oameni astazi in Grecia, Cipru, si comunitatile din diaspora, in numeroase parti ale lumii.

Radacini grecesti sunt adesea utilizate pentru crearea de cuvinte noi pentru alte limbi, in special in domeniul stiintelor si medicinei; greaca si latina, sunt principalele surse ale vocabularului stiintific international. Peste cincizeci de mii de cuvinte in limba engleza sunt derivate din limba greaca.

 

Pentru colaborare traduceri pe limba greaca va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2011 Traducere greaca | Stilus Traduceri.