Traduceri germana

Traduceri germanaPret traduceri germana

30 lei/pagina

Biroul de Traduceri Stilus practica un pret unic pentru traduceri din romana in germana si din germana in romana, respectiv 30 lei/pagina.

Comanda pentru traduceri legalizate este de minim 5 pagini.

Centrul de traduceri Stilus, va ofera traduceri din germana in romana si vice-versa in cel mai scurt timp posibil. Daca aveti nevoie de un traducator pe germana, nu ezitati sa ne contactati pentru ca echipa noastra de traducatori pe germana va sta la dispozitie in orice moment pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Realizam in cel mai scurt timp posibil traduceri juridice, comerciale , medicale, tehnice si in domeniul IT pe germana.

 

Comanda aici traduceri!

 

Limba Germana

Germana este folosita ca limba oficiala in Germania si Austria. De asemenea, este utilizata ca una dintre cele patru limbi oficiale ale Elvetiei (alaturi de franceza, italiana, si Romansa).

Germana este vorbita, de asemenea, sub forma de dialect in Luxemburg si de catre o mare parte din populatia din regiunile din estul Frantei cunoscute anterior ca Alsacia si Lorena. Este vorbita, de asemeni, în regiunile de frontiera nord-italiene din Tirol si Ticino (foste teritorii ale Austriei), si în comunitatile izolate larg raspândite pe întreg teritoriul Europei de Est, în special în Slovenia, Slovacia, România (Transilvania), si Rusia (regiunea Volga).

In afara Europei, dialectul german continua sa fie vorbit în comunitati mari de emigranti în sudul Braziliei, Africii de Sud, Australia, si Statele Unite (în special Pennsylvania, Wisconsin, si Texas)

 

Pentru colaborare traduceri pe limba germana va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2011 Traduceri germana | Stilus Traduceri | Traducatori germana.