Traduceri franceza

traduceri francezaPreturi traduceri franceza

Biroul de Traduceri Stilus practica urmatoarele preturi pentru traduceri din limba franceza in limba romana si vice versa:

Traduceri tipizate - 12 lei/pagina*
Traduceri in domeniile juridic, comercial, administrativ, economic - 16 lei/pagina**
Traduceri in domeniile medical si tehnic - 20 lei/pagina**

Servicii traduceri franceza

De asemeni, Stilus Traduceri va poate asigura si alte servicii de calitate superioara in domeniul traducerilor, precum interpretariat, apostilare traduceri, supralegalizare, revizuire traduceri, subitrari, localizare.

 

Comanda traduceri aici!

 

Limba franceza - istoria limbii

Limba franceză este limba oficiala in 22 de state si este limba co-oficiala in multe altele, printre care Belgia, Canada, Haiti, Madagascar, şi Elveţia. Este vorbită ca prima limbă de 51 de milioane de persoane în Franţa şi Corsica, în Canada, de 7,2 milioane în Belgia de 3,3 milioane de euro, în Elveţia de 1,2 milioane, în Monaco de către 17000; în Italia de 100.000, şi în Statele Unite de către aproape 2 milioane.


În Africa sub-sahariana, Aproximativ 5 milioane de oameni (în Benin, Burkina Faso, Camerun, Republica Centrafricană, Ciad, Congo, Côte d'Ivoire, Djiboutian, Guineea, Madagascar, Mali, Niger, Rwanda, Senegal, Togo şi Zair ) utilizarea franceza ca limbă de circulaţie internaţională principală, la fel ca milioane de oameni din Indochina (Vietnam, Laos, Cambodgia). În plus, limba franceza continuă să fie vorbita ca a doua limba de către mulţi oameni din ţările situate pe marginea sudică şi estică a Mediteranei, care au fost colonii franceze sau teritorii unsprezece (în special în Alger Maroc,. Şi Liban).

 

Pentru colaborare traduceri pe limba franceza va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2011 Traduceri franceza | Stilus Traduceri | Traducatori franceza.