Traduceri araba

Traduceri arabaPreturi traducere araba

45 lei/pagina

Biroul de Traduceri Stilus practica un pret unic pentru traduceri din romana in araba si din araba in romana, respectiv 45 lei/pagina.

 

Biroul de traduceri Stilus, va ofera traduceri profesioniste din araba in romana si vice-versa in cel mai scurt timp posibil, tratand cu maxima seriozitate solicitarile Dvs. Daca aveti nevoie de un traducator pe araba, nu ezitati sa ne contactati pentru ca echipa noastra de traducatori pe araba va sta la dispozitie in orice moment pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Realizam in cel mai scurt timp posibil traduceri juridice, traduceri comerciale, traduceri medicale, traduceri tehnice, traduceri website pe araba.

 

Comanda pentru traduceri legalizate este de minim 5 pagini.

 

Comanda traduceri aici!

 

Limba araba - descriere

Limba araba este vorbita de aproximativ 280 milioane de vorbitori nativi si este cea mai mare subramura din cadrul familiei de limbi semitice. Limba araba este inrudita indeaproape cu akkadiana, ebraica, aramaica, siriaca, cananeana, feniciana, limbile etiopiene etc.

In momentul de fata, araba este limba oficiala in Algeria, Arabia Saudita, Bahrain, Comore (alaturi de alte limbi), Djibuti, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Iordania, Irak, Kuweit, Liban, Libia, Maroc, Mauritania, Oman, Palestina, Qatar, Siria, Somalia (alaturi de somaleza), Sudan, Tunisia, Yemen.

Pe langa araba literara, oficiala, in comunitatile arabe, sunt folosite, in viata de zi cu zi, diferite dialecte arabe. In afara tarilor mentionate mai sus, araba este folosita ca limba de cult in toate tarile islamice: in Asia Centrala, China de Vest, Turcia, Iran, Afganistan, India, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, Malaezia, Filipine, Africa Centrala și Orientala, in unele parti din Europa (cu precadere, Peninsula Balcanica) etc.

Limba araba este scrisa de la dreapta la stanga in modul sau unic si acest fapt poate parea complicat. Cu toate acestea, araba are un alfabet simplu, care, odata invatat, este foarte precis in transmiterea pronuntiei corecte a fiecarui cuvant. Limba araba este o limba care poate fi invatata.

 

Pentru colaborare traduceri pe limba araba va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2011 Traduceri araba | Stilus Traduceri.