TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI www.translations-traduceri.ro

Site-ul www.translations-traduceri.ro ("Website") este proprietatea SC Stilus & Scriptum SRL.

Prin utilizarea sau accesarea Website-ului, acceptati si sunteti de acord sa va supuneti termenilor si conditiilor prezentate mai jos. 

DEFINITII

Utilizator -  orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice care acceseaza site-ul si utilizeaza oricare din paginile acestuia in scop informativ sau in scopul plasarii unei comenzi

DREPTURI DE AUTOR

Website-ul şi întregul său conţinut, inclusiv întregul text, mărcile, logo-urile şi imaginile sunt protejate prin drept de proprietate intelectuală şi aparţin societăţii SC Stilus & Scriptum SRL. Cu excepţia cazurilor menţionate în Termeni şi Condiţii, reproducerea oricărei părţi a conţinutului, sub orice formă, fără acordul prealabil al societăţii SC Stilus & Scriptum SRL este strict interzisă. 

Conţinutul site-ului nu poate fi copiat, descărcat, încărcat, reprodus, republicat, şters, modificat, transmis în mod repetat, afișat, distribuit, utilizat în afara scopului de navigare normală pe site, fără permisiunea scrisă a SC Stilus & Scriptum SRL sau a titularilor drepturilor de autor.

Conţinutul poate fi utilizat exclusiv în scopuri necomerciale şi pentru informare personală cu condiţia ca drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv asupra mărcilor şi siglelor aparţinând SC Stilus & Scriptum SRL să fie respectate, să fie indicat website-ul drept sursă de provenienţă şi să se atragă atenţia asupra acestor Termeni şi Condiţii. Utilizarea sub nici o altă formă a informaţiei şi materialelor publicate pe acest website nu este permisă fără acordul prealabil al societăţii SC Stilus & Scriptum SRL.

UTILIZARE

 Stilus & Scriptum SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderi sau daune care pot rezulta din utilizarea informaţiilor de pe acest Website altfel decât cu titlu de informaţie generală.

Website-ul poate conţine link-uri catre alte site-uri şi citate din terţi. SC Stilus & Scriptum SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru şi nu garantează acurateţea conţinutului acestor website-uri şi a informaţiilor citate din terţi. Link-ul către un website nu implică aprobarea de către SC Stilus & Scriptum SRL a conţinutului acestuia sau susţinerea autorului său şi firma nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici o pierdere sau daună rezultată în urma utilizării acestora. 


PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

SC Stilus & Scriptum SRL va folosi toate datele personale colectate în diverse secţiuni ale website-ului în conformitate cu legea 677/2001 privind protecţia datelor personale. 

 

EXONERARE DE RASPUNDERE

SC Stilus & Scriptum SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru funcţionarea defectuoasă a website-ului cauzată de defecţiuni ale serverelor pe care este găzduit, ale conexiunilor de internet sau de orice alţi factori. SC Stilus & Scriptum SRL nu ofera nicio garantie referitoare la disponibilitatea continutului acestui website pentru orice fel de scop.

Website-ul poate contine mentiuni despre produse sau servicii in scop de informare fapt ce nu constituie o aprobare sau o recomandare de a cumpara sau utiliza asemenea produse sau servicii. 

Website-ul nu ofera nici un fel de garantii, exprese sau implicite, incluzand, fara limitare, garantii de vandabilitate, potrivire pentru un anume scop si non violare a drepturilor unor terte parti sau care rezulta din cursul afacerilor, utilizare sau practica comerciala. 

Website-ul nu va fi raspunzator pentru nicio dauna directa sau indirecta ce rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui Website sau a oricaror produse si servicii oferite de Website, daune ce rezulta din utilizarea sau bazarea pe informatiile prezente pe acest website, chiar daca Website-ul a fost notificat despre posibilitatea unor asemenea daune.

MODIFICARI

SC Stilus & Scriptum SRL  isi rezerva dreptul de a modifica unilateral termenii si conditiile de utilizare a website-ului in orice moment fara o alta notificare.

SC Stilus & Scriptum SRL  poate schimba sau retrage produsele serviciile si promotiile prezente pe Website sau informatiile referitoare la respectivele produse, servicii si promotii, in orice moment, fara notificare prealabila.

INTERZICEREA ACCESULUI

SC Stilus & Scriptum SRL  isi rezerva dreptul de a intrerupe accesul oricarui utilizator la Website, pentru orice motiv si fara o notificare prealabila.

 

2011 Stilus Traduceri | Termeni si conditii.