Traduceri subtitrari

Subtitrari

Subtitrarile reprezinta extragerea continutului audio si transformarea in forma de text. Documentele rezultate sunt procesate si traduse pentru a avea un mesaj cat mai apropiat de cel original.

 

Traducator subtitrari

Echipa noastra de traducatori autorizati va sta la dispozitie atat pentru traducerea documentelor scrise, cat si traducerea ori subtitrarea diverselor documente multimedia: documentare, filme, instrumente de training, cercetari de piata etc.

Traducerea filmelor, documentarelor ori desenelor animate are un mare avantaj pe termen lung fata de dublarea acestora si pastreaza referintele culturale ale limbajului original, constituind  in acelasi timp si o metoda foarte usoara si rapida de deprindere a unei limbi straine.

 

Daca aveti nevoie de subtitrari pe limba engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa, sau orice alta limba, nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de o oferta personalizata.

 

Pentru colaborare traduceri pe orice limba pentru realizarea de subtitrari, va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2011 Traduceri subtitrari din si in engleza si franceza.