Interpretariat

InterpretariatServiciile noastre de interpretariat transmit mesajul dumneavoastra unui public mai larg, extinzandu-va astfel orizonturile si posibilitatile de dezvoltare.

Stilus Traduceri este specializata intr-o gama completa de servicii de inalta calitate de interpretariat, de la traducerea unui simplu certificat de nastere de o pagina, pana la coordonarea multi-limbaj si servicii de interpretare simultana necesare in cadrul conferintelor internationale cu mii de delegati internationale.

Exista multe motive pentru a comunica mesajul clar si cu acuratete, si atunci cand limbile creeaza un obstacol, cu servicii noastre de interpretariat, te putem ajuta sa atingi obiectivele in mod eficient si rentabil. Fie ca aveti nevoie sa intelegeti sau sa fiti intelesi in limba engleza, franceza, germana, italiana, rusa, spaniola, sau turca aveti nevoie de un interpret calificat si / sau traducator pentru a obtine locuri de munca facut si pentru a va oferi un avantaj competitiv.

Stilus Traduceri va asigura furnizarea servicii de calitate superioara de interpretariat consecutiv sau simultan la societati comerciale, corporatii, persoane fizice, precum si orice birou guvernamental. 

2011 Interpretariat pentru limbile engleza si franceza.